Pannkaks-torsdag.

Hej på er alla!

Hoppas ni haft en bra vecka än så länge, min vecka har varit ganska lugn, en vanlig vecka. Jag ser dock fram emot helgen då vi har lite roliga planer ihop med kompisar, bland annat så ska vi testa på silent disco på lördag. Det är när man festar och dansar och alla har olika hörlurar på sig. Tydligen syns det vilken typ av genre man lyssnar på så alla som lyssnar på samma “kanal” kan stå och dansa tillsammans. Smart, då det kanske är svårt att dansa tillsammans med någon som lyssnar på klassisk musik medans jag lyssnar på hiphop haha. Innan vi går ut ska vi äta middag tillsammans hemma hos oss, jag står för matlagningen och på menyn står det lasagne ala mig. Jag måste säga att jag gör en otroligt god lasagne, jag brukar slänga i lite vin i köttfärsåsen och ha extra stark ost i som ger riktigt goda smaker ihop, något mer extra än den vanliga lasagnen. Till det ska vi göra en fin sallad också med mycket, lök, nötter och fetaost. Nu kurrar det i min mage när jag pratar om det här..

Appropå mat, idag är det ju torsdag vilket för oss numera betyder pannkaks-torsdag för oss. Något vi börjat med här hemma, det är väl inte den bästa middagen man kan äta med riktigt gott är det och mysigt med lite vardagsmys och små traditioner såhär mitt i veckan. Också ett bra tillfälle för mig och Sandra att samlas och prata om dagen tillsammans medans vi äter, annars kan det ofta bli att vi äter i soffan framför tvn ihop eller så äter vi inte ihop alls. Så jag ska strax ut och köpa lite ingredienser till det här. Vi brukar köra med keso på pannkakorna vilket är väldigt gott och gör det lite mer matigt.

Innan dess tänkte jag ta ut vovvarna på en promenad när jag skrivit klart här, jag tänkte gå upp till hundkapplöpningsbanan som inte ligger långt ifrån oss. Dom älskar att gå upp dit och springa varv efter varv, tävla med varandra och jaga varann. Ibland springer jag med dom, väldigt bra träningstillfälle för mig och det är bra att springa på sand, bra stötdämpning för kän och leder. Jag brukar faktiskt tävla med hundarna, det brukar dock gå mindre bra. Men jag skyller på att “dom har ju fyr-hjulsdrift” brukar jag säga haha.

Ni får ha det så bra sålänge, vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *