Tapas och nya möbler!

God morgon alla glada! 

Hoppas allt är gott med er och att ni har haft en bra vecka såhär långt. Det har varit kul att kunna posta mycket här på bloggen då det är något jag tycker är både inspirerande och skönt. Att kunna skriva av sig sätta sig själv i fokus ibland är faktiskt ganska givande och det är något som jag tänker fortsätta att göra.

Idag så ser det ganska lugnt ut på dagsordningen och inga större event ska få ta plats idag utan idag ska jag och Sandra ta och försöka spendera mycket tid på varandra. Vi har redan börjat prata om nästa resa vilket är väldigt spännande men det som gör mig mest exalterad är tanken att få dyka ännu en gång.

Tyvärr så lär det vara kallt några månader till innan man kan dyka här i Sverige. Utomlands så finns inte riktigt dem problemen utan där kan man räkna med varmt och skönt vatten.

Jag och Sandra planerar dessutom att köpa in lite nya möbler till köket och vardagsrummet men vi har lite svårt att komma överens. Det blir faktiskt alltid lite osämja när det kommer till att inreda i hemmet men det går väll inte att göra något åt. Det är ju faktiskt ganska bra att det bara är där vi inte kan komma överens. Det hade ju varit värre om det var osämja med något mer monumentalt.

Vi har googlat runt en del efter en sajt eller webshop som har schysta funktionella möbler till ett bra pris och vi hittade en del på Stilino kontorsmöbler och vi har både beställt bord och stolar till köket därifrån. Riktigt bra och prisvärda grejer som funkar bra även till hemmet och inte bara till kontoret.

Förövrigt ska vi satsa på att få lite motion idag. Vi ska ut på långpromenad runt sjön med hundarna och efter det ska vi ta en dusch och röra oss mot stan för lite shopping. Det ska handlas kläder och mat med fokus på maten. Sen ikväll ska vi laga mat tillsammans och vad jag minns så var planen att vi skulle käka lite tapas idag så det ska bli kul att handla lite blandat och gott. En stor favorit för mig är ju parmaskinka med honungsmelon vilket är helt magiskt gott.

Sen blir det nog lite goda ostar och en flaska rödvin på det så är vi hemma.

 

Tack för denna gången och på återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *