Ny hobby?

Hej alla goa där ute!

Nu har vi äntligen kommit in i Februari månad och det börjar äntligen bli lite ljusare ute! Dagarna känns längre när det inte blir mörkt redan vid kl 3. I skrivande stund sitter jag just nu och kollar ut genom fönstret som faktiskt släpper in lite härlig SOL! Som jag saknar min bali-sol!

Idag är det måndag och jag och min käraste ska strax gå ut på en promenad med Flisen och Enöga, ska bli skönt att komma ut litegrann och få röra på sig, speciellt i ett så fint väder som detta!

I helgen var vi och hälsade på hos Sandras föräldrar, vi åt middag och hade med oss vovvarna, gick långa skogspromenader och hade en  lugn och mysig helg. Under middagen på lördagskvällen kom vi in på samtalsämnet resor. Vi pratade såklart mycket om Bali och att det vore så kul att besöka en vingård någon gång, något som jag och Sandra aldrig gjort. Hennes föräldrar hade dock gjort det flera gånger och tycker det är så trevligt, dessutom är dom ju stora fans av just vin, vilket såklart bidrar mycket i detta läget haha!

Det slutade med att vi efter middagen började googla runt efter olika vingårdar som vi hade kunnat göra ett litet weekend-besök på någon helg. Vi hittade några som verkade fina men vi kom också in på https://www.vinshoppen.se/, som tydligen säljer allt för hemmabryggning. Något som jag blev väldigt intresserad av, jag har alltid velat testa att brygga lite själv hemma. Allt jag behöver fanns ju på vinshoppen så det är väl bara att köra på! Vi får se om det blir av att jag testar, men jag har ju egentligen tiden för det just nu eftersom dykarklubben har säsongspaus.

Den som lever får se!

Ha det härligt så länge gott folk, vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *